Arrangementen

Ontdek de streek zowel vanop het land als vanop het water!

Combineer Temse en Kruibeke op en naast de Schelde. Dag vullend programma met Sloep-Rent en Waasland Intens Meemaken. Meer info op https://www.ontdekkruibeke.be/
Bijvoorbeeld: ’s morgens boottocht vanuit Temse (met een boot die u zelf kan besturen zonder vaarbewijs of met een schipper) en ’s middags beleving vanop het land te Kruibeke met onze ecologische voertuigen of routes.

Teambuilding

Een onvergetelijke teambuilding op de Schelde, op maat van uw budget en team. Wij zorgen in samenspraak voor de volledige organisatie, inclusief eventuele catering.

Natuurarrangement

Ontdek de vele mooie parels langs de Schelde. Bewonder de fauna en flora op deze gegidste rondvaart.

Romantiek...

Verras uw partner met een onvergetelijk uitje! Genieten van elkaar, de pracht van de natuur met champagne en hapjes in de hand. Ook de mogelijkheid met live muziek aan boord.

Verjaardagsfeest kinderen

Verjaardag van uw kind! Wat nu? Wij organiseren samen met u een origineel kinderfeest! Wij varen voor u en zorgen voor een verjaardagspakket voor alle genodigden inclusief versieringen, drank en zoete versnaperingen… maximaal 11 personen, inclusief volwassene(n)

Op woensdagmiddag van 14u tot 16u

Op zaterdag en zondag van 13u tot 15u .

Familiefeest

Heeft u iets te vieren? We werken graag samen met u een formule uit. Hapjes aan boord of liever een aperitiefje en eten op restaurant vlak aan een aanlegplaats naar keuze. Dit zijn slechts enkele mogelijkheden die we graag voor u uitwerken. Maximum 12 personen aan boord.

De lichtjes van de Schelde

Wanneer de oevers tot rust komen, varen we met u uit. Genieten van de zonsondergang met sfeervolle muziek en een glaasje.

Vanaf 15 mei tot 31 juli.