Contact

Heb je een vraag? Wij helpen je graag! Om je goed van dienst te kunnen zijn vragen wij je onderstaande gegevens in te vullen, dan nemen wij contact met je op.

Bel ons


Elise: +32 484 47 47 88
Bavo: +32 479 87 53 53

Mail ons

welkom@sloep-rent.be

Thuishaven / Vertrekplaats

KTWV - Steiger 4 Boelwerfkraan 9140 Temse

Kapitein
abdelbari
abdelbari
2024-04-13
Wij hebben gekozen om zelf te varen en was echt een top activiteit voor jong en oud, absolute aanrader. Mooie boot en zeer vriendelijke mens (Bavo). Wij komen zeker nog terug.
Marc Stobbelaar
Marc Stobbelaar
2024-04-13
Een top dag gehad op de Schelde. Een geweldige sloep, goede uitleg gekregen, goed weer, kortom een dag om nog eens over te doen. Grt Marc en de familie.....
Simon Bevers
Simon Bevers
2024-04-08
Vorige week met mijn vriendin een bootje gehuurd. Het was een zalige namiddag. We kregen eerst een heel duidelijke uitleg en daarna mochten we zelf beginnen varen. De eigenaar was zeer vriendelijk en behulpzaam. Zeker een aanrader!
Koen Swenden
Koen Swenden
2023-10-11
Het was een prachtige najaarsdag en daarvoor ideaal om erop uit te trekken met een sloep op de Schelde. Heel vaak deden we dit al op zowel de Durme en de Leie te Gent, maar dit geeft toch een heel ander gevoel door het ruime vaarwater. De hulp van Bavo en de kwaliteit van de schip deden de rest, dit was misschien wel de leukste ervaring op een sloep. We doen dit vast en zeker nog een keer.
Caroline Neyens
Caroline Neyens
2023-09-27
Wat een geweldig leuke ervaring! Op voorhand kregen we van Bavo (aangename spontane zaakvoeder) een korte, maar goede uitleg hoe met de boot te varen en dan konden we vertrekken. Onze boot was ruim, proper en Bavo had de overkapping dicht gedaan omdat het een beetje druilerig was, wat we zeer sympathiek vonden. Ook kregen we een vaarroute mee die wij volgden richting Sint-Amands. We hebben genoten van de uitzichten, het zelf varen en natuurlijk van elkaar! Zeker een aanrader om ook een keertje te doen! Wij komen zeker terug!!!
An Van Rompaey
An Van Rompaey
2023-09-14
We hebben volop genoten van de mooie omgeving, de toffe sloep en de warme ontvangst... Een echte aanrader!
David Goossens
David Goossens
2023-09-10
Prachtige namiddag beleefd dankzij Sloep-rent. Echt top!
Inge Verstraeten
Inge Verstraeten
2023-08-28
Dankzij Sloep-rent hadden wij een fantastische familie-ochtend op de Schelde. Bavo demonstreerde geduldig hoe de boot werkt en we trokken er als echte kapitein met scheepsmaatjes op uit richting Sint-Amands. Bij de uitzichten over de Schelde genoten we van een volledig in orde ontbijt. Deze activiteit is een aanrader en wij komen nog terug!
Katleen Van Breuseghem
Katleen Van Breuseghem
2023-08-20
Een fantastische zondagavond. Een absoluute aanrader voor jong en oud !
Lies Pieters
Lies Pieters
2023-08-18
Vorige week last minute besloten om een bootje te huren met ons gezin en de grootouders. Met 6 volwassenen en 2 kindjes was de boot tot 10 personen meer als voldoende. Bij aankomst kregen we een vriendelijke ontvangst en werden we begeleid naar ons bootje. Er werd duidelijk uitleg gegeven over het verloop, de veiligheid, de mogelijke routes en nadien werd er ook een klein tochtje gedaan om de werking van de boot uit te leggen. We hadden zelf onze apéro en picknick mee, wat zeker een pluspunt is dat je je eigen eten mag meedoen. Kortom, met de stralende zon van de partij hebben we een prachtige namiddag gehad! We gaan dit zeker nog eens doen en een andere route verkennen.