Asloep 770
"El Baralo"

Sloep huren Schelde

Asloep 770
2 tot 12 personen

Sloep huren op de Schelde in Temse?

Picknicken, vogels spotten, een boek lezen, bijpraten met familie of vrienden op de Schelde? Een legio aan mogelijkheden… De Asloep 770 kenmerkt zich door een zee van ruimte om te ontspannen op het water.  Ook voor kleine kinderen is de boot zeer veilig!

De Asloep beschikt over een 27pk dieselmotor en is dé ideale boot om als onervaren schipper de Schelde te bevaren. De geweldige vaareigenschappen bezorgen zowel de passagier als de schipper een veilig en comfortabel gevoel. De boegschroef vergemakkelijkt het manoeuvreren en het aanmeren.

Ontdek de omgeving; de Schelde te Temse &  Oude Durme.

Wat is inbegrepen?

Geniet van een compleet verzorgd uitje. De huurprijs is inclusief:

Luxueuze sloep

De Asloep 770 is voorzien van alle comfort. Dankzij het groot zonnedek en de comfortabele zit- en rugkussens kan je heerlijk ontspannen en loungen op het water. De hoge randen en de zee van ruimte aan boord maakt hem uitermate geschikt om met kinderen te varen! De makkelijk te besturen boot is bijzonder stabiel en voorzien van een boegschroef om eenvoudig aan en af te meren.

Brandstof

Een volle tank brandstof is bij de huur inbegrepen. Hiermee kan je zeker een hele dag varen.

Vaarkaart

Wij verstrekken aan iedere huurder een vaarkaart en geven voor vertrek uitleg over de mogelijke routes en omgeving.

Goed weer garantie

Bij onweer, stortregen en harde wind (windkracht 6 of meer) kan je uw reservering kosteloos omboeken naar een andere datum. Bij een beetje regen kan er gewoon gevaren worden. Er is een buiskap aanwezig zodat de passagiers droog zitten.

Korte vaarinstructie

Wij geven je voor vertrek een korte vaarinstructie. Bovendien maken we met u een kort tochtje om het varen onder de knie te krijgen, zodat je zorgeloos kan uitvaren!

Zwemvesten

Zwemvesten zijn aanwezig voor elke opvarende. Kinderen < 12 jaar dienen verplicht een zwemvest te dragen op de boot en tijdens het varen.